5 lucruri de apreciat la Google+

5 lucruri de apreciat la Google+

Oare Facebook ar trebui sa fie ingrijorat? Daca pana in urma cu numai doua luni invitatiile facute din interiorul Google+ erau limitate, acum toata lumea are acces la aceasta retea de socializare. De asemenea, in curand Google+ o sa devina mult mai accesibil, mai usor de utilizat si controlat.

Nu multi stiu, dar Google+ este inca in varianta beta, ceea ce ne spune ca o sa fie pe masura asteptarilor  si a nevoilor utilizatorilor lui.

1 Unul din lucrurile interesante pe care Google+ il face disponibil este “Easily Share Information with Select Groups: Circles” acest cerc sau  grup este mult mai bine organizat, iar informatiile expuse de tine in acest cerc sau grup vor fi vizualizate doar de persoanele aflate in acel grup.

2. Alt lucru interesant la Google+ il are si “I own my information”. Este vorba despre propriile informatii, acest lucru iti ofera siguranta in ceea ce tu vrei sa postezi si iti ofera drept de autor asupra continutului pe care il trimiti sau postezi.

3. Unu lucru care il face special este “I can take my information with me if I leave Google+”. Google+ iti permite sa iti iei informatiile si postarile tale si cele facute de prietenii tai daca vrei sa renunti la contul tau. Astfel poti fii mai sigur pe tine stiind ca nu ai oblagatii si poti sa te bucuri de postariile tale chiar daca nu mai vrei sa faci parte din comunitatea Google+.

4. Ceea ce probabil multi doreau sa integreze pe alte site-uri  de socializare este “Integrated Video Conferencing” acest lucru iti permite sa urmaresti in timp real un videoclip cu un prieten, contine si un chat cu care poti socializa si cu prieteni din alte retele sociale ceea ce il face sa fie distractiv.

5. Ultimul lucru din cele cinci este “Sparks over Likes”, acesta optiune pe care Google+ o pune la dispozitie utilizatorilor lui, il face sa se distante de toate celelalte grupuri de socializare prin filtrarea mesajelor primite de tine  Sa ziceam ca iti place ceva pe Facebook – daca devii fan al unei pagini sau ai dat “like” ajungi sa fii invadat de mesaje din partea paginii respective.  Google+ iti pune la dispozitie doar subiectele care iti sunt interesante din intreg internetul si mult mai detaliat.

Este Google+ perfect? Pentru ca nu exista lucruri perfect ci doar momente si clipe perfecte o sa raspud ca nu, dar sa nu uitam ca Google+ este in varianta Beta. Sper sa raspunda cerintelor si nevoilor noastre. Tot ce pot sa mai spun este sa il incercati daca primiti o invitatie.

 

Autor: M.I.