6 lucruri interesante de facut pe Facebook

6 lucruri interesante de facut pe Facebook

Conform ultimelor date statistice, Facebook are acum peste 600 de milioane de utilizatori. Acest lucru ar face comunitatea Facebook sa fie pe locul trei in lume daca Facebook ar exista ca tara. Cand noi “pierdem vremea” pe Facebook si pastram legatura cu prietenii nostri, echipa Facebook adauga in liniste lucruri interesante si folositoare.

1. Friendship Page

Pagina de prietenie ne permite sa vizualizam relatia de prietenie cat si relatiile de prietenia a prietenilor comuni. Aici se afiseaza activitatile comune, posturile pe perete, evenimente, comentarii intre poze, poze ce contin tag, data cand ati devenit prieteni si actualizarile de stare.
Incearca singur tastand acest URL :
“http://www.facebook.com/<ID-ul tau de Facebook>?and=<ID prieten> ” in browser pentru a vedea singur.

2. Download Your Facebook Information

Acest instrument este destul de util, in cazul in care dorim sa avem o copie a tuturor fotografiilor si materialelor incarcate pe Facebook.
Intra in contul tau de Facebook, Settings Panel si descarca textul “learn more”.

3. See Your Facebook Impact

Simplu, “see your facebook impact” ne arata numarul persoanelor aduse in comunitatea Facebook. Viziteaza “ Facebook Impact” sa vezi ce… impact ai.

4. Facebook Photo Badges

Sigur ai vazut pe diferite bloguri, imagini sau ecusoane cu Facebook. Acum Facebook prevede ecusoane similare pentru fotografiile recente. Putem alege numarul si tipul de aspect a fotografiilor afisate pentru a crea propriul ecuson.

5. Friends Phonebook

Facebook stie ce importanta au prietenii pentru tine. Acum, Facebook ne ofera o agenda telefonica cu datele de contact a prietenilor, precum si contactele importate din telefonul mobil. Putem considera asta o copie de rezerva buna. Viziteaza “Phonebook Page

6. Facebook Chat Smileys

Exista peste 26 de fete zambarete folosite pe Facebook Chat, uite o lista rapida cu ele:

 

smiley facebook