Buchetul miresei – un accesoriu plin de magie

Buchetul miresei – un accesoriu plin de magie

Esti o viitoare mireasa care isi face pregatirile pentru nunta? Ei bine, trebuie sa te gandesti din timp la buchetul pe care il vei avea in ziua nuntii. Acesta are un rol important, fiind un accesoriu obligatoriu pentru mireasa.

Alb, rosu, roz, mov sau albastru, buchetul care va face parte din “trusoul” tau trebuie sa te reprezinte pe tine,  sa fie asemanator personalitatii tale si sa dea magie momentului.

Daca ai o rochie alba, simpla, insa iti doresti o pata de culoare, te poti indrepta catre  buchete in culori explozive: rosu, portocaliu, roz aprins, sau mov. Nu mai este obligatoriu ca buchetul sa fie in totalitate alb – astfel ca in ziua nuntii tale poti opta pentru orice iti doresti pentru ca nimic nu iti este interzis.

Iata aici 150 de modele de buchete pentru a te inspira si pentru a face cea mai buna alegere.

Dupa ce te-ai hotarat asupra buchetului, trebuie sa vorbesti cu nasa si sa ii spui ce iti doresti – este de datoria acesteia sa mearga la florarie (desigur, puteti merge impreuna) si sa iti cumpere buchetul pentru ziua nuntii.

Tips: Cum sa pastrezi buchetul proaspat

In principiu este recomandat sa iei buchetul de la florarie fix in dimineata nuntii pentru a evita ca acesta sa se ofileasca. Totusi, daca acest lucru nu este posibil si trebuie sa ai grija ca acesta sa ramana proaspat pune-l intr-un loc racoros (daca este vara il poti pune in lada de jos a frigiderului – dupa ce ai fixat o temperatura nu chiar foarte scazuta) pana in momentul in care iesi din casa.

De asemenea, daca temperatura din casa este buna, il poti pune intr-o vaza cu apa in care ai pisat doua pastile de algocalmin si doua de paracetamol.