Ce pantofi vei purta in aceasta vara? Intra si alege de pe ShoeXpress.ro

sandale

Mai sunt doua luni până vara îşi va face apariţia şi tu încă nu ai nici un plan pentru vacanţă? Ai capul plin de probleme şi nu-ţi râmăne timp nici mărcar să visezi că vei putea avea o vară extraordinară?

STOP!

Reanalizează situatia. Esti o femeie care munceste mult, care are grijă ca lucrurile să meargă bine şi meriţi momentele tale de răsfăţ. Meriţi cel puţin o săptămăna în care poti aduna energie cât pentru un an.

Dacă plănuieşti să mergi la diferite festivaluri cum ar fi Untold Festival, Liberty Parade, Ultra Europe Split (CRO) , Sziget Festival Budapesta (HUN) sau EXIT Novi Sad (SRB)  s.a. ai nevoie de o prereche de sandale Ipanema,  care sunt foarte confortabile, rezistente  şi practice. Poţi să sari, să dansezi sau te dezlănţui toată noaptea fără a obosi sau a avea parte de surprize neplăcute.

În cazul în care îţi doreşti să te odihneşti pe malul mării îţi recomandăm să mizezi pe papucii Ipanema. Confortul oferit de acesti papuci este extraordinar la fel ca şi in cazul papucilor Rider,  ideali pentru mersul la ştrand sau la bazin.

Pentru eleganţă Grendha îţi oferă numeroase modele, ideale pentru iesitul prin oraş cu prietenii si chiar şi pentru ieşitul prin cluburi. De asemenea platformele Ipanema Strap vor face senzaţie nu doar pe străzile Braziliei ci şi pe străzile României.

Nu uita nici de sânătate şi forme în această vară. Vremea frumoasă  şi natura te cheamă şă alergi pentru ca creierul tău să elibereze unul dintre hormonii fericirii şi anume endorfina. Alergatul este o plăcere când ai o pereche de încălţăminte potrivită pentru asa ceva cum ar fi modelele pentru alergat New Balance.

Dacă te-ai săturat de rutină, vrei ceva diferit, vrei să fii specială atunci e timpul să îţi achiziţionezi un model Lifestyle de la New Balance. Cu siguranţă nu vei trece neobservată şi vei profita de starea de bine ce o experimentezi ori de câte ori te simţi frumoasă.

Produsele comercializate de ShoeXpress sunt de calitate superioară, sunt prevăzute pentru a fi purtate mai mulţi ani, de aceea toate beneficiază de o garanţie de 2 ani din care în primele 6 luni se aplică prezumţia de existenţă a lipsei de conformitate la data livrării (deci sunt schimbate fără drept de apel). Sună bine nu ? Ce mai astepţi ? Incepe-ţi vara aşa cum se cuvine!