crema de cocos homemadeStim ca te preocupa mult modul in care arati si esti la curent cu cele mai noi produse de ingrijire a pielii, insa noi nu iti vom recomanda sa te orientezi catre produsele pe care cheltui o avere, ci catre produsele naturale, pe care le poti prepara acasa si de ale caror beneficii te poti bucura in mod vizibil.

Unul dintre produsele “magice” pe care le poti achizitiona este chiar uleiul de cocos, care are proprietati regeneratoare si lupta cu succes impotriva ridurilor. In plus, uleiul de cocos lumineaza pielea si ii ofera un aspect similar cu al pielii de bebelus.

Aplicata in fiecare seara si dimineata, in strat subtire, uleiul de cocos este un produs absolut minunat, iar cu ajutorul acestuia poti prepara o crema de fata uimitoare, cu efecte de intinerire vizibile.

Asadar, reteta pentru cea mai buna crema pentru ten si pielea din zona ochilor este formata din:

– patru linguri de ulei de cocos
– jumatate de lingurita de vitamina E uleioasa.

Cele doua ingrediente se topesc in bain-marie, iar apoi se adauga intr-un recipient de sticla si se depoziteaza intr-un loc racoros. Crema se aplica in fiecare dimineata si seara, in strat subtire.

Tips&Tricks: daca amesteci o lingura din acest amestec cu o bucata mica din rujul preferat, te vei bucura de un balsam de buze colorat cu efecte puternice de hidratare.