Cele mai bune bloguri de machiaj din Romania – partea II

Cele mai bune bloguri de machiaj din Romania – partea II

Pentru ca articolul de saptamana trecuta a fost pe placut vostru, am hotarat sa continuam cu prezentarea unei alte serii de bloguri. Asadar, in functie de sugestiile voastre, dar si de talentul fetelor, va prezentam alte bloguri de make-up din Romania.

 

 

 

 

Dalyda

Pe Dalyda am descoperit-o in urma unui mail primit pe adresa redactiei. Trebuie sa marturisim ca ne-a cucerit din prima. Machiajele realizate de ea sunt foarte bune. In plus, face tutoriale video, de mare ajutor pentru fetele incepatoare.

Ah, si ne-a mai placut si tutorialul cu impletitura “coada de peste“. Spectaculos!

 

 

Ana Make-up

 

Ana realizeaza machiaje impecabile. Pe noi ne-a impresionat cu cele din seria de fantezie.

Pe langa machiajele realizate, ea are si fotografii minunate. Mai mult decat atat, pe blogul Anei gasiti review-uri cosmetice si concursuri. Noi ii recomandam blogul si promitem sa o urmarim de acum incolo.

 

Mirela Niculai

Mirela este make-up artist de profesie, motiv pentru care lucrarile sale sunt cu adevarat impresionante.

Felicitari Mirelei pentru talentul cu care a fost inzestrata, talent pe care a reusit sa il cultive si modeleze intr-un mod cu adevarat frumos.

 

 

 

 

 

Make-up By Roxie

Nu stim cum de ne-a scapat Roxie din articolul trecut. Ii urmarim blogul de ceva vreme si suntem incantate de machiajele pe care le realizeaza.

Printre favoritele noastre se afla acesta.

 

 

Carmen Roxana

Carmen se bazeaza mai mult pe machiajele colorate, dar realizate cu mult bun gust. Tot pe blogul ei gasiti si review-uri ale unor produse cosmetice si idei de hairstyle.

 

 

 

 

 

Fetele Spun

Chiar daca numele nu iti inspira un blog de make-up, spre surprinderea noastra Lili posteaza o serie de machiaje incredibile. Acestea sunt in mare parte makeup-uri de fantezie, extrem de bine realizate.

Keep up the good work, Lili!