Cele mai bune bloguri de machiaj din Romania

Cele mai bune bloguri de machiaj din Romania

Cand vine vorba despre machiaj… sau mai bine spus despre un machiaj inedit, fiecare dintre noi are nevoie de putina inspiratie. In acest sens am hotarat sa va facem cunoscute cateva bloguri din Romania specializate in acest domeniu. Iata-le pe cele care ne-au placut cel mai mult.

 

 

Special Koko

special koko

Noi o urmarim pe Koko de multa vreme si ne uitam cu drag peste toate tutorialele sale de make-up. Ceea ce ne incanta foarte mult este faptul ca SK are tutoriale video si ca foloseste produse de calitate, dar care totusi sunt potrivite pentru bugetul oricarei fete.

Machiajul care ne-a incantat foarte mult este acesta.

Ami’s Make-up

Din postarile pe care le-am urmarit pe acest blog ne-am dat seama ca Ami se concentreaza mai mult asupra unor lookuri destul de naturale. Nu se exagereaza cu culorile, iar faptul ca ataseaza mai multe poze… pe noi ne incanta.

Acesta este machiajul nostru preferat.

 

Anda Zelenca

Si pe Anda o urmarim de ceva vreme si suntem incantate de makeup-urile pe care le realizeaza. Anda specifica toate produsele folosite si posteaza foarte multe poze pentru inspiratie. Anda, ne place de tine – esti naturala si esti un exemplu bun de urmat pentru fete… cel putin in ceea ce priveste machiajul.

Machiajul nostru preferat de pe blogul Andei este acesta.

Anca Buzea

Anca este un make-up artist desavarsit. Ii urmarim cu placere postarile si ne topim cand vedem nenumaratele produse cosmetice de la MAC, Nars sau Urban Decay. Unul dintre machiajele noastre preferate este acesta.

 

Iulia Badita

Iulia nu se teme sa incerce absolut nimic: ea realizeaza machiaje de la cele mai simple si naturale, pana la cele mai indraznete si originale. Daca vei acorda cateva minute blogului ei (in mod sigur va trece cel putin o ora fara sa iti dai seama) iti vei da seama ca Iulia este foarte talentata si ca pune mult suflet in tot ceea ce face.

Machiajul nostru preferat este acesta.

 

Ramaneti aproape. In curand vom prezenta si alte bloguri din Romania, bloguri care merita sa fie urmarite si din care poti sa inveti foarte multe lucruri noi si inedite.


P.S.: Daca stii un blog din Romania care consideri ca merita promovat, foloseste formularul de contact sau trimite-ne un mail la contact [@] askher.ro. Vom incerca sa mentionam toate blogurile bune din domeniul moda si frumusete.