Cele mai bune bloguri de review-uri cosmetice

bloguri cosmetice

bloguri cosmeticePentru ca am promis de multa vreme ca urmeaza un material despre blogurile de review-uri cosmetice, iata-l infaptuit. Am testat si am analizat cele mai bune bloguri recomandate de voi si am facut selectia. Am ales blogurile care noua ni s-au parut cele mai informative si cele mai simpatice.

 

 

Be A Master Piece

Facebook

Pe blogul Iguanitzei gasim tot felul de review-uri care ne incanta si ne ajuta sa luam cele mai bune decizii. Am citit cateva dintre postarile sale (nu am avut timp sa ii parcurgem tot blogul, dar cu timpul cu siguranta vom citi tot mai multe articole), insa ne place ca este obiectiva si ca arata swatch-uri la toate produsele pe care le utilizeaza. Ne-a placut ultima postare in care arata nenumarate oje, care de care in nuante mai incantatoare.

Pinkie and Pixie

Facebook

Pinkie and Pixie sau Not Another Makeup Blog este mai degraba un mic proiect la care lucreaza doua fete foarte simpatice. Sincera sa fiu am ramas uimita in momentul in care am citit informatii despre fiecare.

Vroiam sa mentionez un lucru: datorita fetelor am inteles si eu, in sfarsit, ce inseamna oja magnetica despre care am tot auzit in ultimele zile.

Miu Miu

Facebook

 

Citind blogul lui Miu Miu am descoperit ca trebuie sa imi iau o oja noua de la Flormar si ca fondul de ten de la Loreal Accord Parfait este un produs neasteptat de bun. Daca vei “rasfoi” acest blog vei gasi fara indoiala nenumarate articole care iti vor fi de folos.

Camelcutza

Facebook

Cunoastem blogul Camelcutzei de multa vreme si am ajuns fara sa vrem pe acesta atunci cand ne aflam in cautarea unor informatii de beauty esentiale. Noi o recomandam cu drag pentru ca are un blog atat de bogat in informatie si cuprinzator, incat este greu de crezut ca nu vei gasi acolo tot ce iti trebuie.

Classy and Pink

Facebook

Pe Classy and Pink am gasit nenumarate review-uri utile, printre care unul pentru Laptele de corp de la ANIAN. Surpriza blogului a fost sa descopar rujul verde, cel pe care il foloseau mamele noastre in tinerete  si pe care nu l-am mai vazut de ani buni.