Concurs de Martisor – castiga un set de doua carti

concurs martisor

concurs martisorDe Martisor venim in intampinarea ta cu un concurs si iti oferim sansa sa castigi doua carti de care sa te bucuri la inceput de primavara.

Simona Ionita, autoarea celor doua carti, sponsorizeaza acest concurs in ideea de a face o bucurie cititoarelor AskHer.ro. Premiul consta intr-un pachet de carti pentru 5 castigatoare. Cartile din pachet se intituleaza “Din lacrima unui vis – poezii” si “Jurnal… la feminin”.

Din lacrima unui vis – poezii (romana-engleza)

“Pot spune ca pentru mine scrisul este intr-adevar o solutie terapeutica. Randurile din aceasta carte sunt martorul traseului pe care sufletul meu l-a strabatut iubind. De multe ori iubim fara sa fim iubiti sau ne indragostim de persoane nepotrivite. Iubirile imposibile sunt, probabil, cele mai devastatoare, dar si cele mai frumoase. Am scris despre ceea ce am simtit, ce am crezut, ce m-a apasat, ca si cand i-am povestit unui bun prieten.

 

Din lacrima unui vis inseamna iubire, rabdare si asteptare. Am simtit ca acele cuvinte vroiau sa fie libere si ca sufletul meu nu se putea elibera decat impartasindu-si astfel trairile”.

Mai multe detalii despre aceasta carte

Jurnal… la feminin

O carte dedicata femeilor care inca sunt in cautarea sufletului pereche, celor care deja l-au intalnit, dar doresc sa afle misterele relatiei dintre Ea si El, dar si barbatilor care isi doresc sa cunoasca mai bine sufletul femeii.

“Jurnal….la feminin” raspunde intrebarilor pe care orice femeie si le adreseaza la un moment dat al vietii sale. “De ce nu vrea sa se insoare?”, “Unde sunt barbatii?”, “Unde il intalnesc pe El?”, “De ce ea si nu eu?”, “Cum sa-l fac sa ma iubeasca?”

Despre gelozie, iubire, suflet pereche si relatii. Un Jurnal in ale carui pagini, cu siguranta, te vei recunoaste!

Mai multe detalii despre aceasta carte

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa urmezi doi pasi:

1. Adauga-ne in lista ta de prieteni pe Facebook

2. Lasa la acest articol un comentariu cu numele de pe reteaua de socializare, dupa ce ai trimis cererea de prietenie.

Cele 5 castigatoare vor fi  alese cu ajutorul random.org si vor fi anuntate in data de 1 Martie 2012.

 

Castigatorii sunt:

68. Brindusa Aluculesei

52. Cristina Mariana Sandru

82. Laura-Roxana Nicolae

1. Oana Marin

97. Alina Balau