Cosmetice minerale Bella Pierre, acum si in Romania

Cosmetice  minerale Bella Pierre,  acum si in Romania

Cosmeticele  cu minerale Bella Pierre isi fac intrarea si pe piata nationala prin intermediul magazinul online dedicat frumusetii Be Precious. Bella Pierre este marca de produse cosmetice cu minerale numarul 1 in America.

Oferta cuprinde peste 40 de nuante de pigmenti, 5 nuante de ruj cremos, 6 nuante de fond de ten cu zinc, 3 nuante de blush, un luciu de buze transparent si un set de pensoane profesionale din blana de samur.

De ce sunt diferite aceste cosmetice?

Spre deosebire de alte produse cosmetice, produsele Bella Pierre NU contin parabeni, bismuth sau talc, substante periculoase pentru piele. Contin doar cateva substante naturale precum oxizi de mica, zinc, dioxid de titan sau in unele nuante carmin.

Sunt versatile – un pigment poate fi folosit ca fard de ochi, eyeliner, blush, ruj/luciu de buze, oja. Pigmentii sunt foarte moi si usor de mixat cu alte nuante. Paleta foarte diversa de culori poate fi folosita pentru a crea o infinitate de look-uri.

Machiajul mineral Bella Pierre este cel mai rezistent de pe piata. Pigmentii nu se aduna si nu se intind, putand fi utilzati pentru cele mai complexe tipuri de machiaj. Sunt indicati pentru orice tip de ten : uscat, mixt, gras, acneic sau cu rosacea. Continutul de zinc din fondul de ten ajuta la repararea pielii, protejand-o in acelasi timp de agresiunile mediului. Zincul este bine cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, de aceea produsele cosmetice Bella Pierre vor face ca pielea sa radieze de prospetime.

Produsele Bella Pierre pot fi folosite uscate pentru un look de zi, umede pentru un look metalic sau cu o baza mata pentru un look mat. Pensoanele profesionale din par de samur sunt special concepute pentru o aplicare usoara si precisa.

Cosmeticele cu minerale Bella Pierre reprezinta cea mai buna alegere in domeniu, fiind cu un pas inaintea cosmeticelor biologice sau organice. Pot fi folosite pentru machiaj de seara, de zi sau de scena.

Marca Bella Pierre este folosta de make-up artistii de la Hollywood pentru machiajul vedetelor in filme.