Creveti cu rosii si ardei capia

Creveti cu rosii si ardei capia

Ingrediente:

  • O punga cu creveti congelati – 400 de grame (suficient pt 2 persoane)
  • 4 rosii + 500 ml suc de rosii
  • 1 ardei rosu taiat felii
  • O lingurita de ulei de masline
  • Sare si piper
  • O ceapa
  • 4 catei de usturoi. 

Preparare:

Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand aceasta da in clocot se adauga crevetii (nu e nevoie sa-i dezgheti) si se tin exact cat scrie pe punga.

Dupa ce au fiert se scurg 1 minut si apoi se prajesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline. Cand prind o culore aurie pe ambele parti se pun intr-o tigaie mai mare, alaturi de rosiile taiate bucatele, ardeiul rosu taiat felii, sucul de rosii, o ceapa taiata marunt, 4 catei de usturoi pisati, sare, piper.

Se lasa la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.