Cum sa arati bine in poze – 5 trucuri

cum sa fii fotogenica

cum sa fii fotogenicaNu este intotdeauna usor sa arati impecabil in fotografii. Stii deja, ori ai ochii inchisi, ori iti luceste fata sau arati ciudat din cauza umbrelor. Iata 5 trucuri care te vor ajuta sa fii mereu fotogenica.

 

1. Evita barbia dubla

In momentul in care esti fotografiata incearca sa ai o pozitie dreapta, eventual sa lasi usor capul pe spate. Cu cat vei lasa capul mai jos (spre piept) cu atat se va amplifica efectul de barbie dubla.

2. Subtiaza-ti fata

Camera (video si foto) iti ofera cateva kilograme in plus. Daca vrei sa pari mai slaba in fotografii nu trebuie decat sa te folosesti de cateva trucuri de machiaj. Iata un tutorial video care te ajuta sa faci acest lucru:

3. Redu luciul pielii

Foloseste produse de ingrijire care reduc excesul de sebum al pielii. In plus, peste machiaj aplica o pudra translucida pe care sa o ai la tine in permanenta si eventual sa iti improspatezi machiajul inainte de a face poze.

4. Fereste-te de umbre

Fereste-te sa stai in umbra unui lucru sau a cuiva. Umbrele, mai ales pe fata iti distorsioneaza imaginea.

5. Practica

Ia un aparat foto mic si experimenteaza. Vezi care este unghiul tau cel mai bun si incearca sa folosesti acel unghi ori de cate ori esti fotografiata.