SITE

Ne plac la nebunie pantofii, cizmele, botinele, insa ni se intampla destul de des sa vedem anumite modele pe care nu le putem gasi in Romania, iar preturile din magazinele online din afara sunt mult prea piperate.

Asa ca, pentru o perioada, nu am putut decat sa ne luam gandul de la acele perechi la care visam, pana am aflat de existenta designerului Iulian Gherghi. Acesta confectioneaza, la comanda, orice model de pantofi, cizma, botine, conform preferintelor tale, in mai putin de 10 zile.

Una dintre colegele din redactie a mers la designerul Iulian Gherghi cu imaginea unei perechi de cizme la care visa de multa vreme si cu inima stransa. Raspunsul creatorului de incaltaminte: “DA, LE VEI AVEA!”

In mai putin de 10 zile, colega noastra a incaltat perechea de cizme la care,in urma cu putin timp, nu putea decat sa spere.

Asa ca va invitam si pe voi sa il contactati cu incredere pe designerul Iulian Gherghi. Poti alege dintr-o serie de modele deja existente pe site-ul acestuia, il poti ruga pe aceasta sa iti ofere cateva sugestii sau poti merge cu modelul creat chiar de tine. Veti putea schita impreuna pantofii pe care ti-i doresti, iar in mai putin de doua saptamani, ii vei avea la usa sau ii poti ridica din atelierul sau din Bucuresti.

Nu uita de jumatatea ta masculina: Iulian Gherghi confectioneaza si pantofi pentru barbati, la comanda, din piele italiana de cea mai buna calitate.

Si nu te speria, preturile nu sunt deloc mari, asa cum probabil te astepti.

Noi il recomandam cu drag pe Iulian Gherghi, un om care poate aduce in dressingul tau pantofii, sandalele, cizmele sau botinele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.

pantofi piele iulian gherghi (7) pantofi piele iulian gherghi (7) pantofi piele iulian gherghi pantofi piele iulian gherghi pantofi piele iulian gherghi pantofi piele iulian gherghi pantofi piele iulian gherghi