“He’s Just Not That Into You”, incasari record din primul weekend

“He’s Just Not That Into You”, incasari record din primul weekend

Filmul He’s just not that into you (Despre barbati si nu numai) a avut un real succes, fiind situat pe primul loc in box officeul nord-american. In weekendul in care a fost lansat, lungmetrajul a avut incasari de 27 de milioane de dolari.

He’s just not that into you este o comedie romantica care urmareste evolutia mai multor relatii independente intre ele dar care, in final, toate ajung la aceeasi concluzie.

 

Gigi (Ginnifer Goodwin) este stereotipul perfect de fata disperata care asteapta pana la epuizare ca barbatii cu care se intalneste sa o sune inapoi. Aceasta junge chiar sa ii implore pe cei cu care iese si apoi sa ii urmareasca pentru a le capta atentia. Alex (Justin Long), un patron de bar prietenos si foarte experimentat, incearca sa ii vanda lui Gigi cateva ponturi despre sexul opus, insa pentru ca el incepe sa ii dea  atentie si incearca sa o ajute, fata incepe sa creada ca Alex este interesata de ea.

Ben (Bradley Cooper) s-a grabit sa se casatoreasca cu iubita sa, Janine (Jennifer Connely), insa ajunge sa se indragosteasca de frumoasa Anna (Scarlet Johansson). Dupa joaca de-a seductia, Ben realizeaza ca nu face altceva decat sa isi distruga mariajul, insa Anna se fixeaza pe ideea ca el ar putea sa adevarata ei mare iubire. Povestea acestor personaje este cea mai serioasa, tragica si emotionala din intregul film.

Neil (Ben Affleck) si Beth (Jennifer Aniston) au fost fericiti si foarte indragostiti timp de sapte ani, insa in momentul in care sora mai mica a lui Beth anunta ca se va casatori, Neil incepe sa isi ridice semne de intrebare si sa isi dea seama ca nu crede in casatorie si nici nu isi doreste sa faca acest pas.  

Mary (Drew Barrimore) se afla in pielea unei femei care lucreaza alaturi de barbati gay si invata “lectii” importante despre barbati… de la colegii sai.

He’s Just Not That Into You este povestea unor femei care se lupta fie cu primele intalniri, fie cu un mariaj sau cu ideea de a trece la nivelul urmator intr-o relatie (casatoria).

Premiera in Romania: 6.03.2009

In rolurile principale: Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Ben Affleck.

Site oficial – http://www.hesjustnotthatintoyoumovie.com/