Colectia “IN SUMMER“ by Iguelle in editie limitata este disponibila, incepand din 11 iulie, online pe www.iguelle.ro.

“IN SUMMER“ este o colectie inspirata de energia molipsitoare a zilelor insorite, de gandul la vacanta, fiind o editie limitata, cu atentie pe materialele de vara precum in, matase si nelipsitul JERSEY, menite sa ofere confortul perfect pentru zilele calduroase, vesele si seducatoare de vara.

Am ales in pentru ca este un material foarte racoros, casual ce confera lejeritate fiind ideal pentru zilele toride si matasea pentru ca este un material vaporos, elegant si fluid, impreuna combinate, exemplificand pe deplin conceptul de “FASHION DUALITY”, intr-un cuvant ”business in the front, party in the back” mesajul colectiei “IN SUMMER“ by IGUELLE.

Colectia cuprinde trei tipuri de produse:

“SACOUL FARA MANECI”

# COMBINATIA PERFECTA INTRE IN si MATASEA PLISATA/IMPRIMATA FLORAL #

Dualitatea “sacoului fara maneci” by Iguelle, vine din cele doua tipuri de materiale folosite, fata-in/spate – matasea plisata si imprimata; dualitatea look-ului este data de croi,  fata-linii drepte si clapete care confera un look boyish/spate-volumetrie care confera un look girlish, intr-un cuvant ”business in the front & party in the back”.

2.Detaliu vesta black.jpg 

“FUSTELE TIP CREION WRAP IT”

# DIN IN #

Fusta creion este o piesa clasica si senzuala in acelasi timp, pe care Christian Dior a inchinat-o in anii ‘50 femintatii si pe care designerii au reinterpretat-o in fiecare sezon pentru a o aduce in atentia iubitoarelor de fashion. Reinterpretarea noastra pentru acest model, aduce in plus dualitatea look-ului, data de croi,  fata cu linii curbe si adanci care ajuta la construirea unui  look senzual iar spatele cu linii drepte ajuta la construirea unui look elegant, intr-un cuvant ”party in the front & business in the back”.

3.Detali fusta creion

“ROCHIILE MAXI”

 # JERSEY #

Rochiile maxi” sunt ideale pentru zilele relaxante de vara, putand fi purtate de dimineata pana seara, mai ales pe plaja dar si in oras sau la o terasa.

Punctul forte al acestui tip de rochie, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste este lungime ”imediat sub talba” fiind astfel o rochie ideala pentru toate tipurile de silueta. Dualitatea “rochiei MAXI STRIPE” by Iguelle, vine din cele doua pense fata/spate si imprimeul in dungi alb/negru, ce duce la o iluzie optica ce te trimite cu gandul la o salopeta si nu o rochie maxi.

1.Collage_IN SUMMER

Indiferent ce produs iti vei alege din colectia ”IN SUMMER”, fie sacoul alb cu orhideea violeta, fie sacoul negru cu matasea plisata sau fustele din in tip creion “wrap it” ori rochiile ”maxi stripe”,  cu putina inspiratie in aceasta vara vei reusi sa fi ”IN” tenditele verii.

Get “IN SUMMER” with us & for more style inspiration for this summer  visit our site www.iguelle.ro.

SAY WITH US: WHAT’S HOT “IN SUMMER” ?

 IGUELLE IS HOT, HOT, HOT …

4.Poza IGUELLE_IN SUMMER