De câte ori ți-ai dat seama că ai haine mult prea încărcate, pe care le poți purta doar o singură dată, sau că nu mai sunt în tendințe? Propune-ți ca la următoarea ta achiziție vestimentară să faci următorul exercițiu de imaginație: vei mai putea purta acea piesă peste câțiva ani? Sau o iei doar pentru imprimeul trendy sau nasturii aurii?

Pentru ca să nu te mai lovești de această povară și eventualele păreri de rău post-achiziție, îți propunem să investești în piese versatile, comode și care nu se demodează. Stilul minimalist este răspunsul la dilemele tale vestimentare: orice piesă o poți mixa în nenumărate ținute, clasice, eclectice sau chiar trendy.

www.demira.ro își propune să te încânte cu piese din tricot minimaliste și de calitate. De MIRA nu compromite calitatea, explorează și reinterpretează constant elemente de design pe care le traduce în declarații estetice.

În sezonul primăvară-vară 2015, De MIRA se reîntoarce la moda anilor ’20 și în special la look-ul garçonne (fr. ”băiat”, dar cu sufix
feminin), adoptat de femeia liberă, care după Primul Război Mondial – în care a murit o întreagă generație de bărbați – și-a dat seama că va rămâne fără partener și în loc să ajungă fată bătrână, a ales să se bucure de viață.

Fata flapper a renunțat la corset, jupon sau alte elemente vestimentare specifice perioadei de dinainte de război. Designerii Jean Patou și Gabrielle Chanel se adresau femeii eliberate. Ei realizau îmbrăcăminte casual, relaxată, fără detalii inutile și care împrumuta elemente sport și masculine, potrivită pentru femeia care devenea tot mai independentă.