Interviu cu Special Koko

interviu special koko

interviu special kokoSpecial Koko este una dintre cele mai iubite si apreciate bloggerite din sfera beauty, asa ca am decis sa facem un interviu cu ea si sa aflam cateva dintre secretele sale de frumusete, dar si care sunt sfaturile pentru fetele care vor sa puna pe picioare un blog similar.

AskHer.ro: Spune-ne cum ti-a venit ideea sa faci acest blog si ce anume te-a determinat?

Special Koko: Trebuie sa recunosc ca ideea nu a fost a mea, ci a venit ca o sugestie din partea fetelor care ma urmareau pe profilul personal si imi admirau machiajele.

AskHer.ro: Ai urmat cursuri de machiaj sau pur si simplu esti foarte talentata?

Special Koko: Sunt autodidacta. Nu am urmat niciun curs, am invatat singura citind diferite articole, navigand diferite site-uri, urmarind tutoriale pe Youtube si mai ales experimentand.

AskHer.ro: Cat timp acorzi zilnic blogului, implicit machiajelor si review-urilor realizate?

Special Koko: Foarte mult, cel putin o faceam pana acum. Lunile astea va trebui sa ma concentrez pe lucrarea si examenul  de licenta si nu-mi permit sa mai aloc la fel de mult timp ca inainte. E dificil pentru mine,  dar e un compromis pe care trebuie sa-l fac.

AskHer.ro: Care este rutina ta zilnica de ingrijire?

Special Koko: Folosesc demachiant, crema hidratanta cu SPF, uneori ulei de argan pentru o hidratare suplimentara si scrub o data pe saptamana.

AskHer.ro: Dintre toate cele realizate pana acum, care este machiajul tau preferat?

Special Koko: Mi-e greu sa aleg unul singur, tin la toate …dar daca trebuie neaparat s-o fac, cred ca acesta e preferatul meu la momentul actual.

AskHer.ro: Care sunt trucurile tale preferate de infrumusetare?

Special Koko: Nu cred ca am trucuri preferate, fiecare e util intr-o anumita masura.

AskHer.ro: Poti sa ne spui care este cea mai grava greseala de make-up pe care o observi in mod frecvent la fete?

Special Koko: In ultimul timp observ din ce in ce mai rar greseli majore de machiaj sau poate caut eu ce e mai bun in toata lumea .

AskHer.ro: Care sunt produsele de make-up care nu ar trebui sa lipseasca din trusa niciunei fete?

Special Koko: Nu stiu daca am un raspuns potrivit pentru intrebarea asta, depinde de tipul de ten al fetei, de „problemele” cu care se confrunta, de preferintele si stilul ei.

AskHer.ro: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat de cand ai pus pe picioare acest blog?

Special Koko: Am avut parte atat de experiente pozitive, cat si de unele negative. Din fiecare am invatat cate ceva. Cateva dintre cele mai importante lectii ar fi ca trebuie sa muncesti mult pentru ceea ce-ti doresti, dar ca acesta munca aduce multe recompense, ca trebuie sa treci peste obstacole cu fruntea sus si sa-ti vezi de telurile tale fara sa fii incetinit de interesele altor persoane s.a.m.d.  Am devenit mai realista, dar cred ca asta a venit si cu varsta…cand m-am apucat de blog de-abia termiasem liceul, eram idealista.

AskHer.ro: Care sunt sfaturile pe care le-ai da unei fete care isi doreste sa aiba un blog de make-up?

Special Koko: Sa fie constanta, e foarte important sa posteze cat mai des; sa-si respecte cititoarele si sa raspunda frumos la mail-uri si la comentarii; sa-si prezinte munca asa cum i-ar placea ei sa vada pe alte bloguri, fara compromisuri; sa se informeze temeinic si sa aiba un continut original, nimeni nu apreciaza postarile de tip copy/paste de pe alte site-uri.

blog
facebook
twitter