jennifer aniston Are 44 de ani, insa arata ca o femeie de 30. Piele perfecta, machiaj fara cusur, silueta pentru care este invidiata si de femeile de 25 de ani. Jennifer Aniston, recunoscuta in special pentru rolul din serialul Friends, are cateva secrete se frumusete, pe care le urmeaza cu sfintenie si care, in mod uimitor, costa foarte putin.

1. Truc pentru piele stralucitoare

Pentru a avea un glow natural, pentru o piele ca de bebelus, Jennifer Aniston isi scufunda in fiecare dimineata fata in chiuveta pe care a umplut-o cu apa si cu 10 – 15 cuburi de gheata. Acest truc inchide porii, stimuleaza circulatia sanguina si imbunatateste instant aspectul pielii.

2. Fara riduri in jurul ochilor

Vaselina este un produs care nu lipseste din trusa de infrumusetare a actritei Jennifer Aniston. In fiecare seara, dupa demachiere, Aniston aplica un strat generos de vaselina in jurul ochilor. Vaselina hidrateaza puternic pielea si ii mentine elasticitarea.

3. Baie de aburi pentru o piele curata

Jennifer Aniston spune ca face saptamanal bai de abur, care ii deschid si curata potii in profunzime. Dupa o baie de abur de 5 minute, actrita isi curata pielea cu o lotiune tonica, dupa care aplica o lotiune de hidratare.

Dupa aplicare lotiunii de hidratare, Jennifer Aniston isi maseaza tenul pentru a stimula activitatea celulelor si pentr a grabi procesul de penetrare a pielii cu vitamina A.