IMAGINE_SITE copy

Vine o vreme cand nimic din ceea ce gasesti in magazine nu te multumeste complet. Pe masura ce te maturizezi, gusturile tale se rafineaza si incepi sa ai filtre tot mai stricte. Iar acest lucru se vede mai ales in materie de pantofi din piele naturala.

Si nu doar o data am auzit femei care si-ar dori sa gaseasca acea persoana care sa le faca pantofii mult visati, la comanda, dupa o poza pe care o au sau dupa o schita.

Noi am avut norocul de a-l cunoaste pe Iulian Gherghi, cel care ne-a adus in dressing pantofii de piele la care visam de multa vreme. Pantofii pe care ii vedeam doar la celebritati sau in paginile revistelor de top. Nu a fost nevoie decat sa stabilim o intalnire cu el si sa ii aratam o imagine cu produsul pe care il dorim.

Iar preturile practicate de designerul Iulian Gherghi sunt mai mult decat decente. Va invitam sa va alegeti o pereche de pantofi de pe site-ul designerului: www.julianshoes.ro sau, eventual, sa stabiliti o intalnire cu acesta pentru o pereche de pantofi personalizata pana in cele mai mici detalii.

pantofi piele naturala (3) pantofi piele naturala (4) pantofi piele naturala (5) pantofi piele naturala (6) pantofi piele naturala (7) pantofi piele naturala (8) pantofi piele naturala (1) pantofi piele naturala (2)