Ce parere ai despre un magazin online de pantofi care iti livreaza pantofi personalizati dupa propriul plac? Ammauri.ro este unul dintre aceste magazine, care iti ofera nu doar produse din piele naturala, de o calitate exceptionala, ci produse care sa se plieze perfect pe dorintele si pretentiile tale.

Ammauri.ro livreaza pantofi personalizati la nivel de culoare si material, asa ca singura ta grija este sa iti alegi un model, dupa care sa plasezi o comanda in care sa mentionezi culoare sau culorile si tipul de material din care acestia sa fie confectionati.

Si pentru ca se apropie Craciunul si revelionul iti recomandam sa plasezi chiar acum o comanda (pentru a primi produsul in timp util iti recomandam sa plasezi o comanda pana in data de marti, 17 decembrie). Vei primi acasa, cu ajutorul unui curier, o pereche de pantofi pe care nu ii vei mai vedea in picioarele altor femei.

Produsele folosite pentru confectionarea pantofilor sunt de import, acestea provin din Italia si sunt de cea mai buna calitate. In plus, indiferent de inaltimea tocului, Ammauri.ro iti ofera garantia confortului pantofilor confectionati.

De asemenea, Ammauri.ro iti pune la dispozitie plata online prin card bancar prin platforma PayU, dar si plata in rate, prin intermediului unor carduri precum Card Avantaj, BRD sau Star Banca Transilvania.

Iata cateva dintre produsele pe care ti le recomandam pentru petrecerile de Craciun si revelion (click pe imagine pentru link):

Iar pentru perioada rece, iti propunem urmatoarele modele:

Contact:

www.ammauri.ro
http://www.facebook.com/ammauri.ro
Str. Branarul nr. 37, sector 1, Bucuresti, Sector 1