Ingrediente:

2 pachete de piscoturi
5 galbenusuri
7 linguri de zahar
500 ml frisca lichida (Hulala)
250 ml branza Mascarpone
4 linguri cu nes
4 linguri cu cacao
4 sticlute cu esenta de rom.

 

Cum se prepara:

Se pun galbenusurile si zaharul intr-un bol si se amesteca bine cu mixerul pana cand zaharul se topeste. Peste crema formata se adauga frisca lichida si se amesteca inca 5 – 6 minute. Se toarna apoi branza Mascarpone si se mai amesteca  putin.

Intr-un bol se toarna o cana si jumatat de apa, cele 4 linguri de nes si esentele de rom  si se amesteca pana la omogenizare.

Se ia cate un piscot, se inmoaie in apa cu nes si se pune pe un platou intins. Se aseaza piscoturile unul langa altul si se alineaza pe doua – trei randuri. Peste primul strat de piscoturi se intinde un strat de crema, dupa care se adauga al doilea strat de piscoturi, dupa care inca unul de crema.

La final prajitura se pudreaza cu cacao si se tine la frigider pana la servire.