Realizata din mii de fibre elastice, rochia bandaj este un articol de imbracaminte modelatoare intregrata intr-o rochie. Acest model incredibil de sexy a atras mii de fane in ultimul timp, de la cele mai cunoscute celebritati, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Miranda Kerr, pana la femeile care vor sa faca o aparitie de senzatie la orice eveniment. Acest tip de rochie este un must-have, deci fa loc pentru cel putin una si in garderoba ta.

Rochia bandaj este poate cel mai frumos compliment adresat corpului feminin, pentru ca reuseste ca nicio alta piesa vestimentara sa ii sculpteze formele. Designul rochiilor bandage este bazat pe fase elastice prinse una de cealalta in diverse forme si a fost prezentat pentru prima data in anul 1989, sub cupola brandului Herve Leger.

Diversele combinatii de culori, cu nuante inchise in partea taliei pot face minuni daca vrei sa ascunzi aceasta zona si sa scoti in evidenta pieptul de exemplu, datorita elasticului care strange.

Materialul rochiilor bandage este compus separat din fasii subtiri de elastic cusute la un loc pentru a crea rochia. Nu doar ca aceasta te strange, dar iti modeleaza usor formele, scotand in evidenta numai ceea ce trebuie, de aceea este un model atat de popular. Daca nu crezi, comanda-ti una de pe www.rheea-lenjerie.eu si convinge-te!

Orice femeie isi doreste o rochie care sa o faca sa arate fabulous, iar rochia bandage cu siguranta reuseste cel mai bine acest lucru!