Smokey Eyes

Machiajul smokey este foarte apreciat in randul vedetelor mai ales ca ofera o alura sexy si dramatica. Acesta este un machiaj special pentru seara asa ca oricat de mult ti-ar pune ochii in valoare, evita sa il folosesti la birou, scoala sau in “lumina zilei”.

Inainte de a insira ustensilele necesare si pasii ce trebuie urmati trebuie sa stii ca in momentul in care te hotarasti sa iti faci un astfel de machiaj, accentul trebuie sa fie doar pe zona ochilor. Asa ca evita sa aplici prea mult fard de obraz sau un ruj intr-o culoare intensa.

Pentru realizarea machiajului smokey eyes ai nevoie de:

  • fond de ten
  • anticearcan
  • pudra
  • un fard negru si unul gri
  • creion dermatograf negru
  • rimel
  • o pensula pentru fardul de ploape

Aplicarea bazei

Aplica fondul de ten pe intreaga suprafata a tenului (un astfel de machiaj te poate face sa arati palida in momentul in care pielea ta nu are o culoare uniforma) si in jurul ochilor. Imediat dupa aceea se aplica anticearcanul si pudra de fata pentru a fixa machiajul si pentru a-l face sa reziste cat mai mult timp.

Aplicarea fardului

Mai inainte de fard se traseaza o linie (nu trebuie sa fie perfecta) de-a lungul liniei genelor (pe pleoapa superioara), iar apoi “maseaza” cu ajutorul degetelor aceasta linie.

Acum poti aplica fardul gri pe pleoapa mobila, dupa care treaseaza (cu ajutorul unei pensule subtiri) o linie cu fard negru la jumatatea exterioara a pleoapelor.

Cu aceeasi culoare contureaza subtil si zona de sub ochi.

Machiajul smokey eyes este incununat de aplicarea rimelului.

 

Machiaje pentru Valentine’s Day (tutoriale video)

Machiaj de vedeta: Nina Dobrev (galerie foto)

Machiaj de vedeta: Jennifer Lopez

Make-up de vedeta: Nicole Scherzinger

Make-up de vedeta: Lady Gaga (galerie foto)

Make-up de vedeta: Kim Kardashian (galerie foto)

Make-up de vedeta: Beyonce (galerie foto)

Make-up de vedeta: Rihanna (foto)