Targ raw vegan, pe 25 martie la Bucuresti

targ raw vegan

 

targ raw veganDuminica, 25 martie, va avea loc la Bucuresti, primul targ raw vegan. La acest eveniment vor fi promovare alimentele crude (nepreparate termic) sub indrumarea bucatarului de profil, Ligia Pop.Targul raw vegan va avea loc la Ring Grand Hotel, in Sala Expo, incepand cu ora 10.00. Evenimentul va fi deschis vizitatorilor pana la ora 20.00, iar accesul va fi gratuit.

Participantii la targul raw vegan vor avea posibilitatea sa guste si alimentele sanatoase pe care Ligia Pop le promoveaza pentru un stil de viata mai sanatos.

Dieta raw vegan este un regim alimentar dedicat oricarei persoane care vrea sa traiasca mai mult, mai sanatos si sa arate mai bine. Cateva dintre vedetele de la Hollywood au adoptat de multi ani acest stil alimentar si se declara incantati de rezultatele pe care aceasta dieta o are, atat la interior, cat si la exterior.

Printre aceste celebritati se numara  Demi Moore, Mike Tyson, Alicia Silverstone, Woody Harrelson, Tobey Maguire, Alissya Milano, Liv Tyler, Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow si multi altii.