Jack Morris și Lauren Bullen trăiesc ceea ce majoritatea oamenilor de pe Instagram ar numi „o viață perfectă“. Cei doi s-au întâlnit anul trecut în Fiji, iar acum au ajuns să fie plătiți cu până la 9000 de dolari pentru fiecare postare pe Instagram.

Cei doi au milioane de followeri pe Instagram: Jack are 2 milioane, iar Lauren – aproape 1,2 milioane de urmăritori. Cuplul primește destui bani de la brandurile și companiile de turism care le sponsorizează călătoriile, scopul lor fiind să se aventureze în aventuri în întreaga lume.

Jack are 26 de ani și a curățit covoare timp de 5 ani până în 2012 când a plceat din localitatea sa de baștină, Manchester.

Lauren are 23 de ani și este un fotograf amator din Australia.

După ce s-au cunoscut în Fiji anul trecut, cei doi s-au mutat în Bali. Deși insula indoneziană a devenit locul unde s-au stabilit cu traiul, cei doi pleacă în vizită de fiecare dată într-o țară nouă cel puțin o dată pe lună.

Jack are și un blog, numit DoYouTravel, unde a împărtășit câteva dintre secretele care i-au asigurat succesul.

„De cele mai multe ori facem fotografiile cu o oră înainte de răsăritul soarelui, când totul este foarte linitștit în jur. Nu folosesc nici o aplicație sau filtru, ci editez fotografiile prin intermediul Lightroom de pe Macbook-ul meu”, spune Jack.

Instagram Jack

Instagram Lauren