Zenda.ro – magazinul tău de haine. Şi al tău, şi al tău …

Zenda.ro – magazinul tău de haine. Şi al tău, şi al tău …

Pentru că www.zenda.ro oferă articole vestimentare perfecte pentru orice stil, acestea urmând mereu tendinţele actuale, la preţuri prietenoase cu fiecare buzunar/portofel.

 

 

Stai, am zis articole vestimentare? Deşi a început ca un magazin online de haine, Zenda.ro a crescut cu timpul şi, mereu în căutare de nou, variat şi frumos, a mai primit pe rafturile virtuale încălţăminte şi accesorii – de la genţi la eşarfe şi bijuterii- şi chiar produse cosmetice. Pentru că de ce să nu-ţi faci comandă de un pulover şi, amintindu-ţi că nu mai ai mascara sau gloss, să nu le adaugi şi pe ele în coş? Pe acelaşi site, căutările şi cumpărăturile se fac, deci, de două ori mai repede.

Şi pentru că Zenda ştie ce înseamnă să fii nerăbdător şi constant în nevoie de mai mult, colecţiile se înnoiesc cel puţin o dată pe săptămână. Asta da gură de aer proaspăt! Mai mult, la fiecare colecţie nouă, vei fi anunţată prin cel mai drăgălaş, vesel şi colorat newsletter, la care te invit să te înscrii , mai ales că stocurile se epuizează repede şi trebuie să afli prima noutăţile.

E foarte important de ştiut că dacă faci comanda pentru prima dată pe www.zenda.ro, te vei bucura de o reducere de 20 de lei. Afla aici cum. Insă beneficiile de a fi client Zenda nu se opresc aici. Prin plata online sau transfer bancar, transportul gratuit este garantat . Iata.  Iar dacă îţi va plăcea să-ţi faci cumpărătule pe Zenda, şi sigur îţi va plăcea, vei avea parte de răsplată pentru fidelitatea ta, fie că deţii la rândul tău un magazine de haine , fie că faci cumpărăturile doar pentru tine.

În afară de aceste reduceri, discounturi vei găsi mereu, fără vreo ocazie anume, cu luare aminte la cele de la încălţăminte sau, printre preferatele mele, de la brăţările din piele naturală cu ţinte, care sunt co-lo-sale!

Dar mai puţină vorbă şi mai mult arătat 🙂

Pulovere

Se poartă în continuare puloverele oversized, pentru că sunt lejere, călduroase şi, dincolo de motivele practice, arată extrem de bine. Adaugă şi puţină strălucire în compoziţie, combină-le cu nişte blugi skinny sau, de ce nu, cu aşa zişii “boyfriend jeans”, ia în picioare nişte botine şi vezi ce iese.

Pulover “Sprinkle Me” Mustard Yellow

Şi că tot vorbeam de Botine, nu e soluţie mai bună pentru zilele-n care vrei să adaugi un plus de feminitate ţinutei tale printr-o pereche de tocuri, dar frigul sau zăpada te împiedică.  Cu tocuri mai înalte sau mai joase, sau poate cu platforma, în culori câte vrei, cu şireturi sau fermoar, sunt de nelepădat iarna asta. Propunerea mea?  Botine “Cancelled Day” Brown

Să nu uităm totuşi că e încă iarnă. Trench-urile trebuie să ne ţină de cald, e evident, dar sunt ceea ce se vede prima dată la noi acum, deci trebuie să arate fabulos. Ce cred eu că nu poate să dea greş? Ceva culoare, ceva neobişnuit, sau ceva mai cuminte, dar de mare efect .

Însă rece nu înseamnă neapărat limită vestimentară. Pantalonii şi puloverul nu trebuie să fie singurele piese de pe noi atunci când ieşim. Să nu lăsăm rochiile să aştepte până vine primăvara. Fie că sunt de zi sau de seară , sunt multe, sunt frumoase, sunt pentru fiecare şi sunt pe www.zenda.ro
Iar dacă doreşti să interacţionezi cu magazinul pe net în timp real, dă-le un Like! pe Facebook, unde vei fi la curent cu noutăţile şi vei fi asistată în orice vei avea nevoie.