Frumusete - AskHer.ro Ingrijire

Alepia, cosmetice cu ingrediente naturale si bio

De ce sa ne lasăm corpul asaltat zilnic de săpunuri și șampoane cu detergenți și siliconi, creme si lotiuni de corp cu stabilizatori și alti conservanti chimici? Putem alege varianta naturală a produselor cosmetice, protejându-ne atât pe noi cât și mediul înconjurator.

image001

Alepia a creat o gamă de cosmetice cu ingrediente naturale și bio respectând omul și natura.

Produsele cosmetice Alepia provin din Siria, orașul Alep, fiind produse simple și autentice, obtinute prin metode si rețete tradiționale, cu ingrediente naturale si bio, procesate și presate la rece.

Astfel ne propune o variantă de îngrijire simplă și aproape de natură, fără grăsimi animale, având ca ingrediente doar uleiuri naturale/bio, extra virgine, extrase, prelucrate și filtrate la rece, oferindu-ne o linie completă de cosmetice  destinate îngrijirii feței, corpului și părului pentru întreaga familie.

Vestitele săpunuri de Alep, obținute prin metode tradiționale sunt completate de șampoane, geluri de duș și balsamuri de păr, ulei de argan și de chimen negru, piatră de alaun, balsam natural din unt de shea, toate menite să întrețină frumusețea pielii.

Toate produsele cosmetice au la baza ulei de dafin, măsline, argan, chimen negru, recomandate pentru o piele sănătoasă.

Uleiul de Măsline este cunoscut și apreciat pentru proprietățile nutritive și pentru efectul de catifelare a pielii,

Uleiul de Dafin are un puternic efect antiseptic, dezinfectant și tonic, reface filmul hidrolipidic al pielii și conferă aromă naturală,

Uleiul de Nigella sau chimen negru  este cunoscut pentru proprietățile sale calmante, liniștitoare și regeneratoare, deosebit de potrivit pentru pielea uscată și sensibilă, însă poate fi folosit și pe pielea normală. Vindecă afecțiuni precum acneea, iritații, puncte negre, pori deschiși, inflamații cutanate, amelioreaza  iritațiile produse de psoriazis.  De asemenea, este recomandat  pentru îngrijirea  scalpului și a părului, îndepărtând mătreața de la prima utilizare.

Uleiul de Argan are efect puternic anti-îmbătrânire, cu un conținut ridicat de vitamina E, puternic antioxidant și ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi. Rezultatul este o piele hidratată care arată mult mai tânără.

Doar folosindu-le îți vei da seama de calitațile lor!

Indrazneste sa fii Natura!