Frumusete - AskHer.ro Noutati

Am gasit un magazin perfect pentru cadouri!

Chiar asa!

 

Si exact atunci cand aveam mai mare nevoie de el: uitasem de ziua de nastere a unui prieten drag, si mi-am adus aminte cu doar o zi inainte… Panica!

Ce puteam face? Am cautat repede pe Google un magazin care sa ofere cadouri potrivite pentru ziua de nastere, si … iata-l: Bocane.ro, Idei de Cadouri pentru Barbati. Am fost incantata sa descopar ca livreaza chiar a doua zi accesoriile din stoc si ca ele vin ambalate foarte frumos, numai bune de oferit.

M-a sunat o domnisoara draguta dupa ce am plasat comanda si mi-a spus ca livrarea este gratuita, ca voi primi produsele a doua zi si ca ofera un fel de felicitare scrisa manual pentru cadoul meu, cu mesajul ales de mine. Mi s-a parut o idee frumoasa, asa ca am acceptat.

Cel mai greu mi-a fost sa aleg un cadou, pentru ca toate imi faceau cu ochiul: butoni, manusi de piele, cravate si papioane. Am ales o pereche de manusi pentru condus din piele de cerb, si nu mi-a parut rau.

M-am bucurat sa vad ca ofera accesorii foarte frumoase si pentru femei: bijuterii din argint, esarfe de matase, manusi de piele si cateva modele extraordinare de portofele-plic din piele exotica, toate excelente pentru a oferi cadouri pentru femei, sau, de ce nu, pentru a oferi un cadou unei persoane foarte dragi: chiar mie 🙂

Si nici ceasurile nu arata deloc rau, ma gandeam ca ar fi o idee buna pentru a oferi un cadou unui coleg, de exemplu.
Asa ca va invit sa vizitati magazinul www.Bocane.ro, vizita mea acolo a fost foarte placuta!