Casa Casa si Gradina - AskHer.ro

Dormitorul perfect incepe cu o lenjerie de pat de calitate

lenjerie de pat bumbac 100%

Lenjeria de pat este un element esential pentru o camera frumoasa, pentru un mediu placut, dar mai ales pentru un somn linistit. Materialul sub care te strecori in fiecare seara trebuie sa fie de calitate, de preferat bumbac 100%, iar culorile si imprimeurile lenjeriei de pat au si ele un impact destul de puternic asupra starii tale spirituale.

lenjerii pat bumbac 100%Iti recomandam sa investesti intr-una sau mai multe lenjerii de pat in culori calde, proaspete. Iar acum ca vine primavara cele mai recomandate sunt culorile pastelate: roz, bleu, albastru, verde.

Pe de alta parte exista si lenjeriile de pat din bumbac satinat 3D cu delfini, animale salbatice sau flori, care iti sunt potrivite mai ales daca esti o persoana vesela, care isi doreste un ambient pe masura.

Pentru camera copilului tau ai de ales intre lenjerii de pat cu personajele preferate din seria Disney. Asadar, Mickey Mouse, Hannah Montana sau Donald Duck vor putea inveseli intr-o singura clipa dormitorul micutului tau.

 

Un aspect foarte important pentru sanatatea ta si a familiei tale este inlocuirea periodica a pernelor si a pilotelor. Materialul din interiorul acestora acumuleaza foarte multe bacterii de-a lungul timpului, bacterii provenite in principiu din transpiratie si celule moarte.

Asadar, in acelasi timp cu lenjerii de pat noi poti achizitiona si perne si pilote pe care sa le folosesti cu toata increderea.