Frumusete - AskHer.ro Moda

La Dorra Fashion, rochia spune povestea ta!

Nicicând nu este o femeie mai frumoasă ca atunci când se simte bine în pielea ei. Modul în care păşeşte, în care îi priveşte în ochi pe cei din jurul ei şi zâmbetul plin de încredere pe care îl afişează vine din interiorul unei femei care ştie cine este.

dorra1

De aceea, o femeie care se cunoaşte pe sine ştie că ceea ce alege să poarte, o reprezintă. Ştie că în momentul în care alege să poarte o haină, îşi dezbracă sufletul şi îşi îmbracă trupul. Pentru că da, fiecare haină spune câte o poveste a ei, despre tine.

dorra2

Iată de ce tu, ca femeie, atunci când porţi ceva, te porţi pe tine. În mod special acum, că a venit vara şi rochiile sunt principalul articol vestimentar. Şi da, nici o altă haină nu reprezintă mai bine o femeie, decât o rochie. Binecunoscuta rochie, cea care era, este şi va fi simbolul feminităţii absolute. Cea care îmbracă trupul femeii în materiale diafane, mătăsoase, fine, răsfăţându-l şi dezmierdându-l la fiecare atingere.

dorra3

Pentru că o rochie poate să fie biletul care te scoate din anonimat, şansa care te face remarcată la o petrecere, sau de ce nu, primul pas către bărbatul pe care-l placi. O rochie poate fi toate acestea, dar doar atunci când este cea potrivită. Iar o rochie este potrivită când te identifici cu ea. Când devii una cu ea.

dorra4

Dorra Fashion este locul în care poţi păşi pentru a descoperi rochia care-ţi va îmbrăţişa trupul şi care va spune povestea pe care TU vrei să o spui! De ocazie, de zi cu zi, pentru birou sau la un cocktail, fiecare rochie este pregătită ca tu să o găseşti.

dorra5

Pentru că, să-ţi spun ceva, nu e nevoie să fii prinţesă pentru a te simţi ca una! Îndrăzneşte să porţi ceea ce simţi că te caracterizează, să fii femeia care iese în evidenţă dintr-o mulţime şi să fii cea care întoarce privirile! Să fii femeia care poartă rochia, nu care este purtată de rochie.

dorra6

Împreună cu Dorra Fashion, la preţuri avantajoase şi la un click distanţă, lasă rochia să bată la uşa ta şi să-ţi spună povestea!

Ne poti gasi in magazinul online www.dorra.ro si pe Facebook, unde zilnic o noua piesa Dorra se lasa dezvaluita, unde concursurile te vor bucura cu premiile atractive iar ofertele te vor tine mereu aproape, fidele feminitatii absolute!