Frumusete - AskHer.ro Moda

Ajutor, ce costum de baie sa-mi aleg?

În fiecare an amân achiziționarea unui costum de baie pentru că, privind pe fereastră, văd că vremea bună încă nu a sosit, că mai am suficient timp … și apoi nu ajung să clipesc bine de două ori și deja mă topesc de căldură pe canapea.  În loc să mă duc la plajă, stau în apartament pentru că nu am niciun costum de baie! Dar în acest an mă voi gândi din timp și sigur voi achiziționa un costum de baie, aşa că, mă simt norocoasă pentru ca a sosit colectia 2014 de costume de baie VIVIEN VANCE.

Nimic nu arată mai bine pe pielea bronzată decât culorea neon! Vivien știe foarte bine acest lucru, de aceea a creat o colecție nouă de costume de baie care o să-ți placă și ție! 

 

Acest gen de slip de baie cu bretele laterale tip spaghetti este o marcă înregistrată a brandului Vivien Vance şi se găseşte la foarte multe modele.

 ..și acum închideți ochii și imaginați-vă cum vă plimbați pe marginea piscinei la 40 de grade cu o înghețată în mână și simţiţi privirile bărbaților pentru că sunteți îmbrăcate într-unul din costumele de baie în culori extravagante creație Vivien Vance. Simțiți privirile lor, cum nu pot lua ochii de pe voi? Așa-i că vă place? 

Costumele de baie în culori neon se pot purta şi în afara piscinei sau a plajei, conform creatoarei. Poate fi o alegere perfectă pentru o seară la club sau la un festival. Iată câteva idei:

 

Aveți deja un costum de baie într-o culoare neon? Nu doriți să cumpărați un set de baie nou? Creatoarea Vivien Vance

s-a gândit și la acest detaliu. Puteți alege doar un sutien de baie sau doar un slip de baie disponibile în aceleași culori, mărimi ca și la seturile de costume de baie.

Dar ce se întâmplă dacă nu sunt destul de bronzată la începutul verii sau prefer un model care se leagă la gât?

Răspunsul este:

 

Un preferat al doamnelor/domnișoarelor este costumul de baie cu sutien fără bretele.

Cu noua sa colecţie de costume de baine, Vivien Vance doreşte să corespundă tuturor exigenţelor, aşa cum se vede şi în imaginile de mai sus. Culori deschise, culori clasice, culori extreme, vei găsi cu siguranţă un model pe placul tău!

Cei care iubesc culorile speciale, dar curate, se vor bucura de aceste costume de baie:

 

Suntem siguri că acest mic „aperitiv” din colecția de costume de baie 2014 v-a stârnit apetitul!

Gama completă Vivien Vance se poate vizualiza aici: http://www.tiashop.eu