Frumusete - AskHer.ro Moda

Cele mai impresionante ținute de la Premiile Oscar

From left: Billy Porter, Scarlett Johansson, Cynthia Erivo and Florence Pugh
De la stanga: Billy Porter, Scarlett Johansson, Cynthia Erivo si Florence Pugh

La gala plină de surprize, la care a fost declarat mare câștigător filmul sud-coreean ”Parasite”, o serie de vedete din lumea cinematografiei au impresionat prin eleganță. Regina King, câștigătoarea de anul trecut la categoria ”cea mai bună actriță într-un rol secundar”, care anul acesta a urcat pe scenă pentru a-i înmâna lui Brad Pitt trofeul la categoria ”cel mai bun actor într-un rol secundar”, a avut una dintre cele mai spectaculoase rochii.

Natalie Portman, princiară într-o rochie cu broderii și pelerină, Scarlett Johansson, sexy în argintiu și Charlize Theron au impresionat, la fel legendara Jane Fonda, care la 82 de ani a făcut senzația pe scena Oscarurilor într-o rochie roșie, pe care a mai purtat-o o data in urma cu 6 ani

Charlize Theron a purtat o creaţie Dior. Actriţa a continuat cu succes seria apariţiilor impecabile pe covorul roşu din acest sezon şi a reuşit şi de această dată să impresioneze cu apariţia sa. Rochia neagră Dior, cu un top asimetric cu peplum şi partea de jos cu sliţ adânc pe picior, completată de o trenă lungă, i-a pus perfect în evidenţă silueta statuară.

Charlize Theron Foto: profimedia
Charlize Theron Foto: profimedia

Scarlett Johansson a impresionat şi ea în acest sezon cu piesele perfect alese pentru covorul roşu. După apariţia de nota 10 de la premiile SAG  Scarlett a arătat impecabil într-o rochie Oscar de la Renta. Actriţa a ales o rochie argintie, cu topul stil corset, de altfel transparent şi cu fusta lungă, cu  trenă.

Scarlett Johansson Foto: profimedia
Scarlett Johansson Foto: profimedia

Oh, Renee!  Renne Zellweger a strălucit, la propriu, într-o creaţie Armani Prive! Rochia albă, brodată în întregime cu paiete, pare că a fost concepută pentru trupul actriţei! Linia fidelă corpului, asimetria din zona mânecilor, pantofii albi care se întrevăd discret datorită poziţiei au creat un look perfect, ce se înscrie în categoria celor mai bune apariţii de la premiile Oscar de anul acesta.

Renee Zellweger Foto: Hepta
Renee Zellweger Foto: Hepta

Natalie Portman, o apariţie rafinată şi stilată, nu s-a dezis de stilul său nici la premiile Oscar! Actriţa a purtat un look Dior, îmbinând perfect detaliile sexy ale rochiei lungi transparente cu discreţia mantoului purtat pe deasupra.

Pe rochia acesteia erau brodate numele unor femei regizori, în semn de protest față de faptul că toți cei cinci nominalizați pentru regie au fost bărbați.

Natalie Portman Foto:hepta
Natalie Portman Foto: hepta

MARGOT ROBBIE in Chanel

CHARLIZE THERON in Dior

LILY ALDRIDGE in Ralph Lauren

ZAZIE BEETZ in Thom Browne

REGINA KING in Versace

ROONEY MARA in Alexander McQueen

NATALIE PORTMAN in Dior

SCARLETT JOHANSSON in Oscar de la Renta

Brie Larson in Celine

RENEE ZELLWEGER in Armani