Frumusete - AskHer.ro Ingrijire

Cum sa “ascunzi” o noapte nedormita de pe chipul tau

pieleO noapte de nesomn isi poate lasa “amprenta” pe chipul tau, insa cu trucurile potrivite poti arata foarte fresh si luminoasa, ca dupa 8 ore de odihna in perioada de concediu.

Scapa de pungile de sub ochi

Unul dintre semnele lipsei de somn este umflarea zonei de sub ochi. Poti insa ascunde acest semn cu ajutorul unor linguri tinute in congelator si aplicate apoi pe pleoape. Efectul de calmare si dezumflare va fi aproape instant. O alta varianta este sa scufunzi in apa fierbinte pentru 30 de secunde doua pliculete de ceai negru, sa le scurgi bine, sa le lasi la congelator timp de 15 minute, iar apoi sa le aplici pe ochi sub forma unor comprese.

Clateste-te cu apa rece

Dupa ce te demachiezi, spala-te pe fata cu apa cat mai rece. Acest gest te va inviora instant si va stimula circulatia sanguina, astfel incat chipul tau sa para foarte fresh.

Maseaza pielea

Aplica in palmele tale 3 picaturi de ulei de argan, intinde produsul pe toata fata si apoi maseaza pielea cu miscari circulare, iar apoi de jos in sus.

Ai grija la machiaj

Un chip obosit nu face echipa buna cu un machiaj puternic, incarcat. Cel mai bine este sa folosesti o cantitate mica de fond de ten in combinatie cu o crema iluminatoare, putin blush in nuante de roz sau piersica, mascara si un lip gloss.