Frumusete - AskHer.ro Lifestyle Moda

Cum să porți rochiile de vară în timpul iernii

Iarna nu trebuie să renunți la frumusețea și stilul rochiilor tale preferate de vară. Cu puțină creativitate și câteva trucuri, poți adapta cu ușurință rochiile tale delicate la temperaturile scǎzute ale sezonului rece.

 În acest articol, vom explora câteva sfaturi despre cum să porți rochiile de vară iarna, folosind stratificarea, maletele și sacourile pentru a te menține caldă și eleganta în același timp. 

Layeringul inteligent

Cel mai important aspect în adaptarea rochiilor de vară la iarnă este stratificarea adecvată. Alege un strat de bază călduros, cum ar fi un ciorap gros sau o pereche de colanți opaci, pentru a-ți menține picioarele calde. Poți alege, de asemenea, să porți o bluză subțire pe sub rochie pentru a-ți păstra mijlocul izolat. Optează pentru materiale moi și călduroase, cum ar fi lâna sau bumbacul.

 

 Poarta cizme elegante

Un truc simplu și la modă pentru a adăuga căldură și stil rochiilor tale de vară este să le asortezi cu o pereche de cizme elegante. Aceste acoperă piciorul și oferă protecție împotriva frigului, iar in plus aduce un aer elegant outfitului. Alege o pereche de cizme din piele sau dintr-un material rezistent la apă pentru a te proteja de frig. Acestea pot fi purtate cu rochii mini, midi sau maxi. 

Bocanci sau pantofi sport

Dacă nu ești adepta unui stil elegant, poți purta oricând rochia în combinație cu un pulover sau hanorac și o pereche de pantofi sport, converși sau bocanci.

Sacourile și jachetele călduroase

Pentru a completa ținuta și a-ți menține căldura în timpul iernii, adaugă o jachetă sau un sacou peste rochie. Optează pentru piese mai groase, cum ar fi sacourile din lână sau jachetele călduroase cu guler înalt. Acestea nu numai că vor adăuga un strat suplimentar de izolare, dar vor crea și un aspect elegant și sofisticat. Poți alege culori contrastante pentru a aduce un accent interesant ținutei tale. 

Accesorii si curele pentru evidentierea taliei

Pentru a completa ținuta cu rochia de vară în timpul iernii, adaugă accesorii și îmbrăcăminte complementară. Poți opta pentru o eșarfă groasă, o pereche de mănuși și o pălărie din fetru pentru a-ți proteja capul și mâinile de frig. De asemenea, poți alege o centură pentru a evidenția talia și a adăuga un aspect mai definit rochiei tale. Iti recomandăm aceste curele late din piele naturala, in tendinte cu trendurile actuale. 

Cu ajutorul stratificării inteligente, maletele elegante și adăugarea de sacouri și jachete călduroase, poți purta cu succes rochiile de vară și în timpul iernii. Nu renunța la stilul tău personal, ci adaptează-l la sezonul rece prin adăugarea de straturi calde și accesorii potrivite. Fii creativă și explorează diferite combinații pentru a obține un look iarna chic și confortabil.