Sanatate - AskHer.ro

Produse bio – pentru o viata lunga, frumoasa si sanatoasa

Daca m-ar fi intrebat cineva acum doi ani ce inseamna produse bio pentru mine nu as fi stiut sa raspund. Probabil ca as fi zis ca produse bio sunt cele care contin in procent ridicat ingrediente naturale. Pentru mine atunci, produsele bio si produsele naturale erau cam acelasi lucru.

Asta pana in ziua in care am inceput sa citesc cu atentie ingredientele continute in produsele conventionale, produsele bio si produsele naturale gasite in magazine. Atunci mi s-au deschis ochii si am descoperit cu adevarat ce inseamna produse bio, produse naturale si produsele conventionale si cat de important este sa consumam produse bio sau naturale pentru a ne mentine sanatatea. Produse bio sunt mai mult decat produse naturale, sunt produse certificate de organizatii acreditate in urma unui control strict, si care contin in procent de 90-100% ingrediente provenite din agricultura ecologica (adica fara utilizarea compusilor chimici in procesul de obtinere), procesate astfel incat proprietatile benefice organismului sa ramana intacte.

Am inceput sa caut pe internet produse bio, constatand cat de greu este sa gasesti toate produsele de top in acelasi loc. In clipa aceea a aparut idee pentru un magazine cu produse bio certificate. Dar cu ce se diferentiaza BioAleea de alte magazine? Aceasta este intrebarea pe care si eu mi-o adresez in fiecare zi!

De ce sa cumparam produse bio de la BioAleea si nu din alte magazine fizice sau online? Ei bine, tot ce pot sa va zic este ca BioAleea este o afacere de familie, cladita cu suflet si cu convingerea ca o viata mai sanatoasa, in care produsele bio reprezinta undeva la 80-90% din produsele consumate te ajuta sa te bucurii de fiecare clipa datorita organismului care este mai putin expus factorilor nocivi, prin urmare este mai relaxat, dandu-ti mai multa energie pentru a te bucura de viata. Noi, la BioAleea, incercam sa oferim diveristate de produse bio comercializate (alimente, ceaiuri si cafele, cosmetice, make-up, detergenti) pentru care tu sa nu fi nevoit sa apelezi la mai multe magazine cu produse bio pentru a te bucura de o viata bio. Periodic introducem noi produse in oferta, iar preturile sunt special concepute astfel incat tu sa te poti bucura de produse bio. Avem si campanii cu oferte, deoarece noi stim ca pretul la produsele bio este unul mai ridicat, dar vrem ca si tu sa te bucuri de ele. Din oferta de produse bio toate sunt testate inainte de a fi comercializate de catre noi, stiind cat de important este sa oferim clientilor nostri produse bio de calitate, de care sa fiti multumiti, prin urmare sa va castigam increderea ca BioAleea este magazinul ideal cu produse bio al familiei tale, locul unde tu, clientul esti cel mai important.

Suntem o afacere la inceput de drum, dar cladita pe un principiu de viata dupa care ne ghidam in fiecare zi, si anume: “Daca traiesti sanatos iti traiesti viata din plin!”.

“Gandeste pentru viitor!” – Consumul de produse bio si produse naturale te ajuta nu doar acum, ci si in viitor sa ai parte de o viata energica si sanatoasa. Produse bio inseamna o investitie in viitorul tau si al familiei tale!

Te asteptam sa descoperi lumea produselor bio pe www.bioaleea.ro.