Relatii - AskHer.ro Timp liber - AskHer.ro

Selfie-uri in cuplu: cum sa te distrezi si sa creezi amintiri cu EL

Fiecare cuplu are o poveste de spus, iar selfie-urile pot deveni spațiul în care această poveste prinde viață, transformând momentele comune în amintiri de neuitat. Iată cum vă puteți bucura împreună de aceste clipe și cum puteți crea amintiri de durată:

  1. Capturați momentele spontane și autentice: Uneori, cele mai prețioase amintiri sunt cele nepoate sau cele surprinse în momente de autenticitate. Nu ezitați să faceți selfie-uri în zilele obișnuite, la trezit sau înainte de culcare, în timp ce gătiți sau pur și simplu la o discuție relaxantă. Aceste instantanee vor deveni o fereastră către viața voastră de cuplu.
  2. Creați teme sau proiecte cu selfie-uri: Pentru a da o notă de creativitate și coeziune, puteți crea teme sau chiar proiecte de selfie-uri în cuplu. De exemplu, puteți alege să faceți o serie de selfie-uri despre momentele de râs sau despre pasiunile voastre comune. Aceste proiecte vă vor conecta și vă vor oferi o galerie de amintiri unice.
  3. Mergeți dincolo de chipuri zâmbitoare: Selfie-urile nu trebuie să se rezume doar la zâmbete. Capturați și alte aspecte ale relației voastre într-un mod autentic: momente de tandrețe, de susținere reciprocă sau chiar momente de concentrare asupra unui scop comun. Fiecare selfie poate deveni o mică poveste a relației voastre.
  4. Priviți înapoi și consolidați legătura: Cu timpul, galeria voastră de selfie-uri va deveni o comoară de amintiri. Uitați-vă înapoi la ele în momentele dificile sau pentru a sărbători împreună reușitele. Fiecare fotografie va fi o mărturie a călătoriei voastre ca și cuplu.

Iată câteva idei creative de selfie-uri în cuplu, care să surprindă mici detalii sau momente speciale din relația voastră, fără neapărat să se concentreze doar pe chipurile voastre:

  1. Selfie cu mâinile împreună: O imagine simplă și profundă poate fi un selfie cu mâinile voastre împreunate. Poate fi o fotografie a palmele voastre înfășurate în jurul unui ceai cald sau a unor flori proaspete. Această compoziție simbolică vorbește despre sprijinul și conectarea voastră ca și cuplu.
  2. Detaliile vorbesc mai mult: Capturați detalii mici, care definesc viața voastră de zi cu zi împreună. Poate fi o fotografie cu picioarele voastre apropiate pe covor, cu o carte deschisă în mijloc, sau cu farfuriile voastre goale după o cină în doi. Aceste imagini vor retrăi emoții și sentimente care fac parte din intimitatea voastră.
  3. Selfie cu umbre și lumini: Joacă-te cu jocul de lumini și umbre pentru a crea compoziții interesante. Un selfie cu umbrele voastre proiectate pe perete poate fi o modalitate poetică de a surprinde energia și prezența voastră în viața celuilalt.
  4. Autoportrete neconvenționale: Încercați autoportrete care să surprindă expresii fără chipuri sau care să pună accent pe emoții sau gesturi. Poate fi un selfie cu spatele vostru privind împreună către un apus de soare sau cu mâinile voastre împreunate în semn de solidaritate.

Prin aceste idei de selfie-uri creative, veți adăuga o notă de intimitate și autenticitate galeriei voastre de amintiri în cuplu.