Frumusete - AskHer.ro Machiaj

4 trucuri de machiaj de la make-up artistul Napoleon Perdis

Fiecare make-up artist are trucurile sale pentru a obtine un machiaj fara cusur, un finish perfect. Napoleon Perdis, unul dintre make-up artistii care lucreaza la imaginea fotomodele care urca pe cele mai faimoase podiumuri ale lumii dezvaluie 5 dintre secretele sale de machiaj.

1. Aplica mascara la inceputul machiajului ochilor

Dupa ce aplici primerul si fondul de ten, aplica un strat de mascara. Apoi incepe sa aplici fardul de pleoape, contureaza-ti ochii cu creion sau aplica tusul. La final mai aplica un strat de mascara.

2. Contureaza buzele dupa aplicarea rujului

Cu toate ca majoritatea femeilor isi contureaza buzele si abia dupa aplica rujul, Napoleon Perdis sustine ca obtine un finish mai natural daca aplica mai intai rujul si abia la final creionul pentru contur.

3. Contureaza sprancenele de la exterior la interior

Obisnuiesti sa iti conturezi sprancenele de la interior catre exterior, cel mai bine este sa incepi creionarea si fardarea acestora din directia tamplelor catre interior. Cel mai bine este sa fie definite mai mult spre exterior. Doar asa sprancenele vor avea un aspect natural.
La final piaptana sprancenele cu o perieuta speciala, pentru a repartiza culoarea si pentru a indeparta excesul de fard.

4. Foloseste anticearcanul inainte de fond de ten

Dupa ce aplici base coat-ul pe piele, aplica anticeascanul sau corectorul pentru a ascunde zonele cu probleme si abia apoi fondul de ten. Doar asa pielea va avea un aspect natural.