Urban Lace Stories - sutiene din dantela

Lenjeria intimă depășește budoarul unei femei și se clasează pe lista elementelor vestimentare care, pe lângă funcționalitate, reprezintă adevărate simboluri ale eleganței și ale măiestriei în design.

Urban Lace Stories s-a lansat ca o demonstrație a rafinamentului în lenjerie intimă și aduce în prim plan femeia ca muză, așa cum e ea. Pentru că fiecare femeie este diferită, Urban Lace Stories dărâmă standardele exacte impuse și folosește particularitățile fiecărui corp, lansând o colecție de sutiene realizate pentru toate tipologiile de femei, cu piese seducătoare potrivite pentru orice tip de bust. Astfel, lansează și serviciul de personalizare prin care fiecare sutien se va realiza pe măsura personalizată a clientei.

Chiar din nume – Urban Lace Stories – se poate înțelege faptul că fiecare piesă din colecție spune o poveste diferită, concepând astfel un prim „volum” interesant și dantelat. Fiecare femeie va rezona cu anumite piese și va alege povestea care i se potrivește.

Pentru că o piesă perfectă de lenjerie intimă ar trebui să ofere confort, pe lângă funcționalitate, sutienele sunt realizate din materiale care să fie delicate cu pielea, din dantelă sau cu inserții de dantelă din bumbac sau din tulle elastic.

Alege din colecția Urban Lace Stories povestea care ți se potrivește! Hard to Get, Greek Godess, Pillow Talk, The Duchess, Call Me Mademoiselle, Intimacy Junkie, The Artist, Shots And Party și Let me Hipster You sunt doar o parte din “poveștile” din dantelă pe care ar putea să le citească corpul tău.

Descoperă toată colecția Urban Lace Stories – manifestul dantelei pentru o senzualitate hot-couture!

OQ9A8667 OQ9A8670 OQ9A8680 OQ9A8736 OQ9A8772