saash - romanian designers hub

Ca o declarație a stilului autentic, sub semnătura designului românesc și ca o demonstrație a artei în diferite forme a luat naștere magazinul online Saash.ro.

Depășind convenționalul într-o zonă dominată de imagine, Saash.ro provoacă publicul să încerce să cunoască moda și designul interior prin lentila artei. La un click distanță vei cunoaște o serie de designeri români de renume, dar și mai puțini cunoscuți, dar cu o viziune originală, prin produse vestimentare și home & deco, care le poartă semnătura.

Dorința din spatele acestui proiect sub emblema designului autohton este ca Saash.ro să devină o capsulă virtuală, ușor de explorat, ca experiența de shopping să fie una relaxantă, în care sunt concentrate și comercializate haine, pantofi, accesorii de autor și elemente de art-deco concepute prin talentul, pasiunea și inovația unor artiști, la prețuri competitive pe piața românească.

În spatele acestui proiect frumos aranjat se află Ana-Maria Dragotă, care, după o experiență de peste 8 ani în online, timp în care a gestionat și zona de Marketing&PR a unor magazine online, a decis că e timpul să-și folosească cunoștințele și să-și concentreze pasiunea pentru artă și modă în ceea ce azi se numește Saash.roRomanian Designers HUB.

Experiența mi-a arătat că avem designeri care transformă prin muncă și creativitate un concept clasic într-un obiect de artă. Ei trebuie aduși în prima linie, ca noi toți, cei care apreciem moda și designul, să-i observăm și să putem avea acces la produse autentice și de bună calitate. Saash.ro trasează acea linie unde designerii autohtoni și consumatorii de frumos se întâlnesc.“Ana-Maria Dragotă, fondator Saash.ro – Romanian Designers HUB.

Publicul-țintă e format în proporție de 90% femei, însă magazinul va include și produse pentru bărbați, dar care au același numitor comun: nevoia de calitate în toată accepția sa. Asadar, vorbim despre un public care apreciază arta și excelența ca influență directă asupra stilului de viață, asupra stării de bine. De aceea, Saash.ro devine un răspuns pentru dorința de a avea calitate și artă în același loc.

Stilul vestimentar ales ne reflectă, de aceea, în urma unui proces riguros, s-au ales produse de modă, din mai multe categorii, cu diferite directii stilistice, încât vizitatorii site-ului să primească sugestii adaptate personalității lor. Zona de home&deco e ca un manifest la creativitate, unde arta autohtonă, contemporană își conturează formele și devine accesibilă publicului larg, consumator de bun-gust și frumos.

Ești invitat pe Saash.ro – Romanian Designers HUB, locul unde creativitatea trece prin filtrul artei pentru a-ți oferi produse românești, calitative, la prețuri accesibile!