Film Timp liber - AskHer.ro

Deja Vu, in regia lui Dan Chisu

ioana_floraDeja Vu, cel mai recent film independent care poarta semnatura lui Dan Chisu in calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor si producator,  va avea premiera de gala joi, 14 noiembrie, la CinemaPRO. Din 15 noiembrie va fi lansat in cinematografele din toata tara: Targu Mures, Craiova, Cluj-Napoca, Braila, Botosani, Piatra Neamt, Calarasi, Ploiesti si Targu Jiu.

Filmul spune povestea lui Mihai, un barbat de 55 de ani care are o relatie extraconjugala de 3 ani de zile, timp in care si-a inselat sotia. Mihai decide sa-i marturiseasca sotiei despre relatia lui cu Tania.

Cei doi se separa si Mihai o aduce pe Tania pentru prima data acasa.
Filmul incepe cu momentul in care, a doua zi dimineata, Mihai se trezeste si o gaseste pe Tania in bucatarie trista. Toata povestea se deruleaza in urmatoarele 75 de minute din viata celor doi in timp real.

Personajul principal nu apare in film, este descoperit de spectator prin ochii mamei, amantei si ai sotiei. Spectatorul vede ce vede personajul principal in aceste 75 de minute din viata lui.

Momentul culminant este cel al intalnirii celor trei, moment in care penibilul este escaladat deoarece relatia scapa de sub control.