Frumusete - AskHer.ro Hairstyle Noutati

Respectissim Liss & Curl de la Rowenta – pentru par intins sau ondulat

Respectissim Liss & Curl de la Rowenta

Intins. Ba nu, ondulat!

Deciziile tale in fata oglinzii, inainte de o iesire in oras in care esti hotarata sa epatezi, se schimba de la o secunda la alta? Nu-i nimic, Respectissim Liss & Curl de la Rowenta tine pasul cu firea ta imprevizibila si iti da idei indraznete pentru coafarea rapida a parului.

Asa ca daca tot nu reusesti sa te hotarasti, de ce nu le alegi pe amandoua? Intins si ondulat! Este cum nu se poate mai simplu cu noua placa 2 in 1: parul tau perfect neted este completat de cateva suvite cu personalitate, care iau forma unor bucle frumoase si foarte bine definite. Poti fi sigura ca senzationala coafura va fi remarcata de toata lumea si ca va rezista chiar si unei nopti lungi de dans.

Si pentru ca a doua zi cu siguranta vei dori sa incerci o noua coafura, Respectissim Liss & Curl s-a echipat cu o tehnologie revolutionara care asigura protejarea parului si ii confera rezistenta 100%, astfel ca nu trebuie sa iti faci vreo grija nici in aceasta privinta. Numai 170°C si intinderea parului este ireprosabila, spre deosebire de cele 230°C la care se ridica o placa normala.

Este in regula sa te razgandesti cand ai Respectissim Liss & Curl de la Rowenta!

Pret recomandat: 279 lei