Frumusete - AskHer.ro Hairstyle

Solutia pentru frumusetea si stralucirea parului

askherPovestea părului degradat este una clasică, pe care, sunt sigură că majoritatea dintre voi o cunoaşte. Fiecare femeie îşi doreşte un păr puternic, rezistent şi sănătos. Factorii externi însă, precum razele soarelui, gerul, tratamentele termice, apa marină, duc, în timp, la degradarea părului. Acesta devine fragil, lipsit de elasticitate şi strălucire, uscat, vârfurile se despică, iar părul se rupe uşor.

Unul dintre produsele pe care vi le recomandăm pentru îngrijirea şi întreţinerea părului este Keratina Lichidă Anian, o soluţie complexă care conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr şi care acţionează cu atât mai bine cu cât părul este mai deteriorat. Părul sănătos conţine keratină în proporţie de 80-90%.

Keratina este o proteină fibroasă, care se găseşte în mod natural în firul de păr. Rolul keratinei lichide este acela de a suplini lipsa keratinei cauzată de factorii termici sau fizici ce au afectat firul de păr. Keratina pătrunde în profunzimea firului de păr, reparându-i structura, conferindu-i rezistenţă, strălucire şi volum. Produsele de îngrijire a părului cu keratină completează substanţa pierdută de firul de păr. Există o gamă variată de astfel de produse: keratină lichidă, şampon, balsam, mască, spumă, ser.

După utilizarea produselor cu keratină se recomandă uscarea cu foehnul pentru a activa keratina. În acest caz uscarea părului cu foehnul se transformă într-un procedeu benefic pentru părul tău.

O altă gamă pe care o recomandăm pentru tratarea părului degradat este Salon Hits cu ulei de argan, ulei de in şi ulei de cyperus. Uleiul de argan, denumit şi aur lichid, este un elixir de înfrumuseţare datorită proprietăţilor cosmetice şi dermatologice unicat, calităţilor nutritive, regeneratoare şi protectoare. Acest ulei ajută la repararea şi hidratarea scalpului şi a părului, la reducerea căderii acestuia, lăsându-l mătăsos. Uleiul de argan protejează părul de razele UV şi poluare. Conţine vitamina E, foarte utilă în restaurarea şi reînnoirea părului, şi acizi graşi nesaturaţi Omega 3 şi Omega 9, care ameliorează puterea de regenerare a părului.

Uleiul de cyperus, secretul frumuseţii reginei Cleopatra, îi conferă părului moliciune, strălucire, volum şi pieptănare uşoară. Este util în reechilibrarea nivelului de hidratare din păr.

Gama Salon Hits conţine următoarele produse: şampon, balsam, mască, tratament elixir cu ulei de argan şi tratament integral de infrumuseţare cu 11 beneficii reale pentru păr.