Sanatate - AskHer.ro Tratamente alternative

Tratamente naturiste in afectiunile cardiovasculare

tratemente-inimaMEDICAMENTE NATURALE, TRATAMENTE NATURISTE AFECTIUNI CARDIOVASCULARE – produse naturiste ANGINA PECTORALA, COLESTEROL, CIRCULATIE CEREBRALA.

Pentru cei care prefera tratamentele naturiste sau sa suplimenteze tratamentele traditionale si cu remedii naturiste, Probiolife.ro propune o gama completa de tratamente pe baza de plante pentru toate afectiunile cardiace.

In functie de nevoi, puteti alege din gama de produse naturiste pentru angina pectorala suplimente cu L-Arginina ,cu coenzima Q10, sau puteti opta pentru un tonic cardiac cu Omega 3. In magazinul Probiolife veti gasi produse naturiste cu indicatii pentru toate afectiunile cardiovasculare: ceaiuri, antioxidanti, medicamente din plante pentru reducerea colesterolului, reglatoare de tensiune, circulatie cerebrala  deficitara.

In prevenirea  acestor afectiuni va ajuta produsul Colest Oil de la Aboca Green Net, un  produs naturist care asigura buna functionare vasculara.

Avand in compozitie Untura de peste (EPA + DHA) si extractul de usturoi ,acesta asigura  un tratament naturist complex pentru hipercolesterolemie, afectiuni cardiovasculare de cauza aterosclerotica, integrator dietetic cu acizi grasi polinesaturati si prevenirea bolilor cardiovasculare. Untura de peşte combate bolile cardiovasculare, depresia şi chiar problemele psihologice. Untura de peşte se găseşte si în somon, ton, macrou, heringi, păstrăvi, raci, anşoa şi sardine.