Sanatate - AskHer.ro Tratamente alternative

TOP 20 modalități de a vă întări sistemul imunitar

Este important să găsiți metode prin care să vă întăriți sistemul imunitar, și să vă protejați de răceli și gripe fără să ajungeți la soluția de a vă injecta cu un coctail de mercur, formaldehidă, aluminiu și MSG. Da, pentru că în vaccin se găsesc toate aceste componente (în conformitate cu CDC)… sau nu știați deja?

Deci, pentru a evita cele descrise mai sus, pentru cine dorește, urmăriți lista de mai jos care conține 20 de moduri prin care puteți să vă întăriți sistemul imunitar fără să apelați la toți aditivii toxici conținuți în vaccin.

Topul celor 20 de modalități prin care să vă întăriți sistemul imunitar în fața răcelii și a gripei, fără să apelați la vaccinuri:

1) Luați suplimente care să conțină vitamina D, în fiecare zi.

2) Expuneți-vă la lumina soarelui cât se poate de târziu pe parcursul anului. Chiar și dacă expuneți doar fața dumneavoastră la soare, ajută să producă mai multă vitamina D în corpul dvs.

3) Beți cât mai multe sucuri de legume și fructe, sau diferite lichide care conțin vitamina C, multivitamine, minerale și alte ingrediente naturale.

4) Folosiți un filtru de aer în casa dumneavoastră pentru a nu permite bacteriilor și sporurilor să circule în casa dvs.

5) Faceți exerciții fizice în mod regulat pentru a stimula circulația sanguină și astfel sistemel imunitar. Aceste exerciții ar trebui făcute moderat și frecvent. Să nu vă supuneți supraefortului în mod excesiv, deoarece sistemul dvs. imunitar poate fi compromis din cauza oboselii.

6) Luați suplimente și consumați alimente, legume și fructe care să protejeze tractul respirator.

7) Luați măsuri pentru a reduce expunerea dumneavoastră la chimicale care dăunează sistemului imunitar cum ar fi cele din produsele de curățare, cosmetice, produse pentru îngrijirea corpului, și parfumuri. Substanțele artificiale găsite în majoritatea acestor produse sunt carcinogenice și pot cauza distrugerea ficatului.

8) Renunțați la toate medicametele de care vă puteți lipsi în siguranță! Lucrați cu un medic naturist pentru asta. Majoritatea medicamentelor suprimă sistemul imunitar, hepatic, renal și chiar cel reproductiv.

9) Mâncați mai multe mese care sunt bogate în condimente iuți. Încercați curry care este bogat în turmeric. Încercați ghimbirul! Puteți chiar să încercați suplimentele din extract de ghimbir. Mâncați mai mult coriandru, rozmarin, cimbru și alte condimente asemănătoare. Încercați de asemenea nucșoara și cuișoarele, două condimente care le veți găsi cu siguranță în băuturile pe bază de ou cum ar fi lichiorul. Toate aceste condimente întăresc sistemul imunitar și au un gust extraordinar!

10) Curățați-vă dieta! Dacă mâncați brânzeturi și băuturi procesate din lapte, acestea ar trebui consumate mai puțin în sezonul friguros. La mulți oameni, produsele lactate tind să cauzeze înfundarea sinusurilor care de fapt înseamnă o circulație deficientă a sinusurilor. Acest lucru ne poate face mai vulnerabili și fizic mai receptivi în a prinde și adăposti viruși care plutesc în aer.

11) Măriți aportul de minerale, în special a zincului. Atât zincul cât și seleniul sunt foarte importante pentru funcția imunitară. Zincul este în mod special cunoscut pentru funcția de armură protectoare împotriva multor atacuri virale. Puteți să procurați suplimente sub formă de zinc gluconat sau zinc masticabil care sunt foarte bune, sau chiar, o foarte bună modalitate de a  îmbunătăți și mări aportul de minerale este să consumați sare naturală neprelucrată de mare, sau o sare cu conținut înalt de minerale.

12) Puneți-vă limfa în mișcare! Săriturile pe mini trambuline sunt excelente pentru acest scop. Bineînțeles este doar unul din mulțimea de exemple. Alte exemple sunt binevenite cum ar fi: săritul corzii, sărituri simple pe loc, zilnic, puteți să executați rotații ale brațelor sau orice mișcări simple care să vă mențină limfa în mișcare. Cel mai recomandat este să faceți un sport regulat la care să participați sub supravegherea unui specialist pentru a vă feri de accidentări. Circulația limfei este crucială pentru imunitate.

13) Luați tincturi pentru “protejarea și întărirea sistemului imunitar” cum ar fi, usturoi, echinaceea sau soc.

14) Spălați-vă pe mâini mai frecvent! Multe infecții luate în sezoanele de gripă apar în urma atingerii suprafețelor contaminate și apoi ducerea mâinilor la nas, ochi sau gură. Simplul act de a vă spala pe mâini vă poate feri de multe infecții virale.

15) În același timp ar fi bine să căutați împrejurările și pesoanele care vor să respecte nivele înalte de igienă precum dvs. de exemplu și cei din jurul dvs. să se spele pe mâini. Propuneți-le și lor să-și întărească sistemul imunitar cu plante medicinale, nutrienți și suplimente care chiar funcționează. De fapt, când cineva eșuează în a-și întări sistemul imunitar este foarte iresponsabil din partea lui. Simpla bazare pe vaccinuri și medicamente înseamnă a supune riscului la îmbolnăvire ceillați oameni din jur. (Vaccinurile nu au rezultate nici 99 din 100 încercări).

16) Pentru cei care locuiți în zone foarte poluate și aglomerate, încercați să aveți mereu o rezervă de urgență de argint coloidal. Ionii de argint și compușii de argint arată un efect toxic asupra bacteriilor, virusurilor, ciupercilor și algelor care apar în zona metalelor grele precum plumbul sau mercurul dar fără a avea toxicitate asupra oamenilor în aceste condiții. Hipocrate, “tatăl medicinei” a scris că “argintul are proprietăți de vindecare și anti îmbolnăvire.”  Încercați diferite forme de argint inhalabil.

17) Odihniți-vă și dormiți îndeajuns! O lipsă de somn compromite sistemul imunitar.

18) Dacă e posibil, reduceți nivelul de stres cronic. Stresul compromite sistemul imunitar, chiar mai mult, “consumă” nutrienții din organism lăsându-vă în deficiență nutrițională.

19)  Beți mai multe sucuri reci de legume proaspete. Dacă este prea rece pentru dvs. faceți supe calde dar care să includă legume crude.

20) Râdeți macar puțin! Urmăriți filme de comedie sau petreceți timp cu familia și prietenii. Râsul vă întărește funcția imunitară pe mai multe nivele. Este bun pentru corpul dvs. și sănătatea mentală. Găsiți moduri creative de a vă expune situațiilor comice și cu siguranță că veți beneficia de multe rezultate pozitive.  🙂